Vores team

Hos UCC Campus Carlsberg er det køkkenchef Sune Rekdal Nilsson, der har det daglige ansvar for kantinen, grab n´go og caféen. Sune har et dygtigt og engageret team af 12 medarbejdere, der dagligt går op i at give jer den bedste oplevelse.

Hvis du har spørgsmål til madens indhold (fx til allergener), er du velkommen til at kontakte køkkenet.             
 
Bemærk at beløbet først bliver trukket fra din konto, når varen er hentet i kantinen.

Vores mad

Vi sætter en ære i at bruge sæsonens friske råvarer, og er meget bevidste om økologi og madspild i teamet.

Sune Rekdal Nilsson

Telefonnummer til kantinen:
+45 2787 0130
Kontakt til kantinen:
ZmJjLjEzOUBjb29yLmNvbQ==
Adresse:
Humletorvet 3
1799 København V

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Food By Coor